Clip- on set i 7 delar i rakt brasilianskt äkta löshår som går att styla, locka och platta precis som vilket hår som helst och passar alla hårtyper.

Med hårtäckta fästen är detta clip-on set unikt och en lyx variant av andra clip-on set!! Det är skapat med samma teknik som Tape Extensions vilket ger det ett sömlöst och extra naturligt resultat eftersom fästena verkligen smälter in i ditt naturliga hår.


Finner du inte din nyans i shoppen? Kika bland dessa nyanser nedan! Dessa är beställningsvaror med leveranstid på ca 1-2 veckor. Vill du ha hjälp att matcha nyans är du välkommen att boka en tid till ateljén så matchar vi in en nyans som passar ditt hår perfekt innan vi gör en beställning! 

Maila vid bokning av tid för matchning av nyans info@marbelievent.se

Halo Löshår

Få fylligare och längre hår på några minuter med vårt Halo Hair. Det bästa med Halo Hair är att det går snabbt att sätta i och sliter inte på ditt egna hår. Detta löshår sitter på en träns, med en genomskinlig lina som fungerar som ett hårband. Halo's är en beställningsvara. Leveranstid ca 2 veckor.

Insättningsmetod: Sätt upp ditt överhår, lägg dit hårtränsen och placera linen uppe på huvudet. Släpp ut ditt hår över löshåret. Vill du ha lite extra säkerhet så finns det två fastsydda clips som du kan fästa i ditt egna hår. 

info@marbelievent.se