Privat sminkkurs för Brud

Ska du gifta dig och funderar på att göra din egen makeup, men tycker det är svårt att veta vilka produkter det är värt att investera i och vad som passar just dig? Då har jag lösningen! 

På denna privata sminkkurs lägger vi en brudmakeup efter dina önskemål, går igenom penslar, produkter och tekniker så att du känner dig säker och lugn inför din stora dag. 


Hur går en sminkkurs till?


Innan kurstillfället har vi via mobilsamtal en 30 minuters konsultation där vi diskuterar fram vilken slags makeup du vill ha på din bröllopsdag. Vi kikar igenom inspirationsbilder och går igenom en del förberedande frågor. 

Sedan är det dags för kursen! Kurstillfället tar ca 2 timmar och hålls i studion på Bergshöjden i Hallonbergen och kursen kan utföras på två olika sätt och du väljer själv vilket som känns mest bekvämt för dig:

1. Jag lägger makeupen på dig och förklarar varje steg. 

2. Vi sitter bredvid varandra och jag gör varje "sminksteg" på mig själv, och du kopierar varje steg på ditt egna ansikte. 

Oavsett vilket av alternativen ovan du väljer går vi steg för steg igenom din makeup så att du känner dig säker på varje moment.

ca 1 vecka efter kurstillfället får du en "steg för steg" beskrivning i text samt foton på hur vi gjorde din makeup så att du kan fortsätta träna på sminkningen hemma innan din stora dag. Du får också en lista över de produkter vi använder så att du kan känna av vilka produkter du vill komplettera din sminkväska med. 

Pris: 2200kr