12. Golden Brown

Få fylligare och längre hår på några minuter med vårt Halo Hair. Det bästa med Halo Hair är att det går snabbt att sätta i och sliter inte på ditt egna hår. Det är gjort av brasilianskt äkta löshår och går att styla, locka och platta precis som vilket hår som helst och passar alla hårtyper.

Enkel att fästa och ta loss och passar utmärkt för en utsläppt hårstyling! Vi rekommenderar Halo Hair för dom som har axellångt (eller längre) hår och har tunt eller mellantjockt hår för att resultatet ska bli så snyggt och naturligt som möjligt.

Insättningsmetod: Sätt upp ditt överhår, lägg på hårbandet och släpp ut håret över. Vill du ha lite extra säkerhet så finns det två fastsydda clips som du kan fästa i ditt egna hår. Släpp därefter ut ditt hår och kamma över bandet.
Vi rekommenderar Halo Hair för dom som har axellångt (eller längre) hår och har tunt eller mellantjockt hår för att resultatet ska bli så snyggt och naturligt som möjligt.

  • En Halo innehåller 150 gram hår.
  • 45 cm.
  • Gyllene brun nyans.

Vill man ha hjälp med inklippning så att det matchar just ditt hår går det att boka in i samband med Provtillfälle för brud eller tärn styling. Maila för förfrågan info@marbelievent.se

Obs. Beställningsvara ca 2 veckor.

2 249,00 kr