Belinda Hansson - Marbeli Event

Jag drömmer om mina arbeten, och arbetar med mina drömmar!

Jag heter Belinda Hansson och driver Marbeli Event. Jag lever för kreativitet och finner det i allt jag gör och strävar efter att fylla varje stund med konstnärsgnista! Detta gör att jag har ett brett spektra av saker jag arbetar med. Jag älskar varje enskilt jobb och utför dem med hjärta och själ!

Jag är utbildad både inom konst och musik och arbetar som makeupartist (MUA), hårstylist och sångerska på bröllop och kropps/ansiktsmålare inom film och teater. 

Jag förgyller mina kvällar lite extra med sång och musik som sång/körlärare för 6 stycken vuxenkörer med sammanlagt ca 500 körelever. Jag håller även solosångslektioner i min studio i Sundbyberg, och organiserar en och annan konsert för lite extra gnista. 

Det viktigaste för mig i mina arbeten är att de ska vara fyllda med glädje och att varje kund ska dela denna känsla!

Kul fakta om mig: Jag är totalt besatt av glitter och låter det ligga som en skimrande himmel över alla mina projekt! 

Oavsett om du vill ha hjälp med en romantisk makeup eller håruppsättning till din stora dag, eller kanske en sångerska till ett event, ser jag fram emot att höra från dig!


FÖR MER INFORMATION KONTAKTA OSS

info@marbelievent.se

076 031 26 58