Secret Bride Limited Edition

Special Paket för våren 2021

VÅRT TEAM ÄR REDO FÖR DIG.

7 SÖNDAGAR DETTA KOMMANDE VÅR.

Secret Bride Boudoir är en samling sensuella, svartvita bilder av dig i din vackraste bröllopsunderkläder. Det handlar om din fantastiska kropp och kraften i din vackra kvinnlighet.

Den kommande våren, kommer vårt underbara team att samlas under 7 Söndagar och ta hand om dig. Vi är laddade med energi så att du kan få den allra bästa upplevelsen. Sessionerna kommer att äga rum i Stockholm.

Ditt äventyr kommer att innehålla personlig underkläderkonsultation, makeup och hårstyling av mig Belinda Hansson, en Secret Bride-fotosession tillsammans med fantastiskt duktiga fotografen Sandra Jensen. Det blir den vackraste och mest personliga morgongåvan för dig att ge din partner på din bröllopsdag.


Kom ihåg din egna skönhet!

Du kanske tänker "Ja, det låter som en gåva han skulle bli galen för, men jag vet inte riktigt hur man ska vara sexig framför kameran, jag är inte fotogenisk eller måste gå ned lite i vikt och bli i form först '.

Fotograf Sandra Jensen som kommer vara er fotograf säger -*Det är bra att du inte vet hur du ska vara sexig. Det är den naturliga, sensuella sidan av varje kvinna som är den mest kraftfulla. Det är möjligt att ta fantastiska bilder av alla kvinnor på denna planet."

En tidigare underbar klient, Anna, skrev ett vackert mejl till Fotograf Sandra efter hennes session;

"TACK TACK! Med dessa bilder och under fotograferingen gav du mig en helt annan bild av mig och min kropp!!! Min självbild har förändrats helt efter det, och jag är otroligt tacksam för den. Det lugn du sprider under fotograferingen gjorde atmosfären så avslappnad att även jag som hatar att vara i en bild var lugn. Jag känner mig så mycket mer avslappnad framför kameran nu. Jag känner mig mycket lugnare för bröllopet och kamerorna som kommer att vara där. Jag undrar redan om jag kanske ska ge mig en boudoir-session med dig i framtiden, bara för att få ytterligare ett ego-boost för självförtroende. Stort stort tack."


DITT ÄVENTYR STARTAR HÄR!


Först besöker du fantastiska Birger Jarls Under. De hjälper dig att hitta underkläder som du känner dig vacker och bekväm i både för din boudoir-session, men också att känna dig som en drottning på din bröllopsdag. Med rätt underkläder kommer du att känna din skönhet, styrka och ha en stolt attityd. Du bokar detta hos dom före din foto session.

På dagen för fotograferingen börjar du din styling med mig, Belinda Hansson från Marbeli Event. Din skönhet är min inspiration och jag ser till att ta framhäva detta inför fotograferingen. Jag kommer att styla både ditt hår och makeup passande för svartvita foton. Sitt ner i min stol och slappna av så kommer jag att ta fram den romantiska skönheten i dig!

När du är redo lämnar jag över dig till Fotograf Sandra och ni börjar försiktigt med boudoir-sessionen. Sandra arbetar med lampor, vinklar, kläder och poser som fungerar bäst för dig. Du behöver inte oroa dig för att posera.  Ni kommer att ha kul och du kommer att känna dig fantastisk, lugn och säker


SPECIAL PAKET


Vi har satt ihop vårt unika paket bara för att vi tycker att varje kvinna förtjänar att känna sig bekväm och njuta av kroppen hon är i. Observera att det bara finns fyra platser per söndag.

Ditt paket inkluderar:


Personlig underkläders konsultation på Birger Jarls Under före din boudoir-session

15% rabatt på underkläder på Birger Jarls Under vid ditt första köp

"Location" för din styling och fotosession

1 timmes makeup och hår styling

Något med bubblor att dricka

1 timmes "Secret Bride Photo Session"

1 byte av outfit

10 digitala högupplösta bilder som du kan skriva ut själv

Kupong på 500 SEK för att köpa utskrifter i låda eller album

6500 Sek

För mer information eller vill du göra en bokning? 
Besök Fotograf Sandra Jensen's Hemsida.