Barnhörnor för bröllop

Sedan 2007 driver jag också Marbeli Barnevent och koordinerar alla olika slags barnarent och barnaktiviteter. 

Jag vet att det kan vara svårt för brudpar att bestämma om ni ska ha ett barnfritt bröllop eller om barnen ska få vara med på er dag! Väljer man att ha barnfritt är det ofta svårt att hitta en barnvakt då alla ens närstående är på bröllopet. Jag vill att alla som ni vill ha med på er stora dag ska kunna vara där, därför har jag gjort specialpaket för er där jag erbjuder barnhörnor på bröllop!

Jag anpassar barnhörnorna helt efter varje bröllop så att det ska passa med det ni tänkt er. Mitt mål är att ge barnen en stund fylld med roliga aktiviteter i en trygg och vårdande miljö.

Hur går det till?

Min personal/lekledare kommer ut till platsen för bröllopet och tar hand om barnen medans föräldrarna kan fokusera på er. Lekledarna är med och leker med barnen, hjälper dom med måltid, och om bröllopsfesten drar in på de sena timmarna bäddar vi upp för filmvisning och sovstund. 

Vid filmvisning/sovstund ingår det alltid att varje barn får en egen sovplats med tält och madrass, filt och kudde så att dom kan "koja in sig" och känna sig trygga. 

För mer information, sänd mig ett mail så besvarar jag alla era funderingar. Ni kan också kika in på www.marbelibarnevent.se för att se vad mer ni kan boka in till er barnhörna.

Instagram

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA OSS

 info@marbelievent.se

 076 031 26 58